ΑΡΘΡΑ

Είμαι αισιόδοξος, γεμάτος ελπίδα και ενθουσιασμό για το μέλλον.

Στη Forever, εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά προκειμένου να βελτιωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε στις όποιες αλλαγές προκύπτουν.

Συμβαίνουν πολλά στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε την αναζωπύρωση του πολέμου και όλη την φρίκη και τον σπαραγμό που προκλήθηκε. Ο πληθωρισμός αυξάνεται σε όλη την γη, φέρνοντας μαζί του αύξηση στο κόστος ζωής και της εφοδιαστικής αλυσίδας που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Αυτό είναι μια σκληρή πραγματικότητα και μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Είναι όμως εξωγενείς παράγοντες τους οποίους μεν δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε άμεσα, μπορούμε όμως να επιλέξουμε πώς θα αντιδράσουμε σε αυτούς.

Έχετε την ελευθερία να επιλέξετε αν θα αναλάβετε δράση εσείς ή θα αφήσετε τους άλλους να δράσουν για εσάς.  Μπορείτε να υποκύψετε και να παραιτηθείτε, ή μπορείτε να σηκώσετε ανάστημα και να κάνετε ένα  βήμα μπροστά γνωρίζοντας ότι η αντιμετώπισή σας, η σκληρή δουλειά και η αισιοδοξία σας— σε συνδυασμό με τη δική σας Forever επιχείρηση — μπορεί να φέρει μια θετική διάθεση στην πολυπλοκότητα των ημερών.

Είμαι αισιόδοξος, γεμάτος ελπίδα και ενθουσιασμό για το μέλλον.  Στη Forever, εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά προκειμένου να βελτιωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε στις όποιες αλλαγές προκύπτουν. Φυσικά, αυτό δεν το καταφέρνουμε από μόνοι μας. Σας χρειαζόμαστε, χρειαζόμαστε τους προμηθευτές μας και το προσωπικό, για την ακρίβεια χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο.

Πρόσφατα μου υπενθύμισαν αυτή την αρχή, καθώς έπαιζα golf με τους καλούς μου φίλους και συνεργάτες Garin και Aidan. Δεν ήταν καλή ημέρα για τον Aidan στο γήπεδο του golf, το μπαλάκι έφευγε πολύ δεξιά καθώς το χτυπούσε. Απογοητευμένος, στράφηκε στον Garin και ζήτησε βοήθεια. Ο Garin πρόθυμα έκανε  κάποιες παρατηρήσεις και μαζί έκαναν κάποιες προσαρμογές. Το πρόβλημα επιλύθηκε και ο Aidan κατάφερε να χτυπήσει το μπαλάκι κατευθείαν στη μέση.

Εμπνεύστηκα καθώς ήσυχα παρατηρούσα τους φίλους μου να επιλύουν μια κατάσταση. Χωρίς εγωισμούς, ντροπή ή ανασφάλεια – μόνο εμπιστοσύνη προθυμία και επιλύσεις. Φαντάζεστε αν όλοι προσέγγιζαν τα προβλήματά τους με τον ίδιο τρόπο;

Οτιδήποτε έχει να μοιραστεί ο καθένας με τους άλλους είναι κάτι μοναδικό και δυνατό. Η Forever είναι ένα εργαλείο, το όχημα και μια ευκαιρία που δίνει στον καθένα, ανεξάρτητα από τις δικές του συνθήκες, ίσες ευκαιρίες να χτίσει μια ανεξάρτητη και εντυπωσιακή ζωή για εκείνον και την οικογένειά του. 

Φυσικά, δεν είναι για όλους και υπάρχουν κι αυτοί που ασκού κριτική σε αυτά που προσφέρει η επιχείρησή μας. Δεκτό, όπως σε όλα σε αυτή την ζωή είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράζει την άποψή του. Ωστόσο, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε αυτές τις φωνές να καταστείλουν  ό,τι είναι δυνατό. Ξέρουμε ότι όταν γίνετε σωστά, η επιχείρησή μας είναι ένας απίστευτος τρόπος για να καταφέρουν να  αλλάξουν οι άνθρωποι τη ζωή τους καθώς και τις ζωές των άλλων… μαζί!

Συνέχισε να επιμένεις,

Gregg Maughan

President, Forever Living Products