ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα κάναμε μια διαδρομή με τα άλογα παρέα με τη Cynthia στο δάσος της βόρειας Αριζόνα. Είναι ένα μέρος που θεωρώ πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο πατέρας μου, ο Rex το λάτρευε επίσης, γι ‘αυτό και εξακολουθούμε να έχουμε υπό την ιδιοκτησία μας την λίμνη Lake Mormon Lodge.

Έτσι λοιπόν, καθώς έκανα βόλτα σε εκείνη την περιοχή που φέρνει τόση χαρά σε μένα αλλά και στην οικογένειά μου, μου θύμισε πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, σε ένα μέρος που αγαπάς, περιτριγυρισμένο από ανθρώπους που αγαπάς. Όλοι χρειαζόμαστε αυτού του είδους την ειρήνη στη ζωή μας. Ωστόσο, μερικές φορές, μας απορροφά τόσο πολύ η επιχείρηση που ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να χαρίζουμε στον εαυτό μας αυτές τις στιγμές γαλήνης.

Ξέρω ότι όταν τα πράγματα αρχίζουν πραγματικά να αυξάνονται στην επιχείρησή σας, μπορεί να αισθανθείτε ότι όλα τα άλλα στον κόσμο παίρνουν δεύτερη θέση. Είστε ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να μοιραστείτε τα προϊόντα και την επαγγελματική ευκαιρία μας με εκείνους που θα μπορούσαν πραγματικά να επωφεληθούν από την ένταξή τους στην Forever. Καταλαβαίνω αυτή την ενέργεια και μου αρέσει. Είναι μέρος αυτού που μας κάνει αυτό που είμαστε, ενωμένοι σε όλο τον κόσμο και αφοσιωμένοι στο να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές!

Ωστόσο, γνωρίζω επίσης ότι δεν μπορείς να τρέχεις ένα άλογο για ώρες χωρίς σταματημό. Πρέπει να χαλαρώσετε, αφήστε το άλογό σας να βοσκήσει ενώ εσείς απολαμβάνετε τον κόσμο γύρω σας και ζήστε τη στιγμή. Η επιχείρησή σας είναι ακριβώς έτσι. Δεν μπορείτε να τρέχετε χωρίς σταματημό διότι στο τέλος θα εξαντληθείτε.

Χρειάζεται ισορροπία. Το να είστε μέλος της Forever σας προσφέρει ένα δυνατό πλεονέκτημα που οι άλλοι δεν έχουν – την ελευθερία να απολαμβάνετε μια ισορροπημένη ζωή. Μην το θεωρείτε δεδομένο.

Σκεφτείτε τα πράγματα που σας φέρνουν τη μεγαλύτερη χαρά. Τα ταξίδια, πεζοπορία στην άγρια φύση ή να κάθεστε δίπλα στο παράθυρο με ένα καλό βιβλίο μια βροχερή μέρα. Πάρτε αυτό το χρόνο για τον εαυτό σας. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αποσυνδεθείτε και μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε ότι αν αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας μπορεί να τον στερήσετε από την επιχείρησή σας.

Αυτό δεν ισχύει. Η πραγματικότητα είναι ότι ο χρόνος για τον εαυτό σας κάνει μόνο την επιχείρησή σας ισχυρότερη. Σας κρατά συντονισμένους με τα πράγματα που φέρνουν χαρά στη ζωή σας. Σας κρατάει προσγειωμένους, τροφοδοτεί τη δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να επαναφορτιστείτε, ώστε να επιστρέψετε στην Forever επιχείρησή σας με ανανεωμένη ενέργεια και αποφασιστικότητα.

Έτσι, ακόμα κι αν δεν είστε κοντά στους στόχους σας – πάρτε το από μένα, το έχετε κερδίσει. Αποσυνδεθείτε, αφιερώστε χρόνο για επαναφόρτιση. Επιστρέψτε σε μια ή δύο μέρες νιώθοντας ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτούς τους στόχους με σκοπό. Μερικές φορές, το να μπορείς να αποσυνδεθείς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να σε βοηθήσει να επανασυνδεθείς και να συνεχίσεις να προχωράς στον δρόμο προς την επιτυχία.

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products