ΑΡΘΡΑ

Όπως μπορεί να γνωρίζετε, ο πατέρας μου – ο Rex – λατρεύει τις νουβέλες Western της Zane Grey. Καθώς μεγάλωνα τον έβλεπα να διαβάζει ξανά και ξανά τις ίδιες ιστορίες. Μου ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ξαναδιάβαζε ένα βιβλίο που μόλις είχε τελειώσει ενώ υπάρχουν αναρίθμητα βιβλία που θα μπορούσε να διαβάσει.

Μου εξήγησε ότι κάποιες φορές το βιβλίο γίνεται όλο και καλύτερο όταν το διαβάζεις δύο, ακόμα και τρείς φορές. Υπάρχουν λεπτομέρειες και διαφοροποιήσεις που μπορούν εύκολα να παραληφθούν όταν γίνεστε μέρος της πλοκής και βουτάτε στην ιστορία την πρώτη φορά. Αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση, παρατηρείτε νέες λεπτομέρειες που σας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη εικόνα της ικανότητας που χρειάζεται για να δημιουργήσετε μια πραγματικά αξέχαστη ιστορία.

Ίσως αναρωτιέστε πώς σχετίζεται αυτή η ιστορία με την Forever επιχείρησή μας. Σε μένα, μου δίδαξε να μην χάνω ποτέ την ευκαιρία να περνάω περισσότερο χρόνο με τα πράγματα που με ευχαριστούν – να κοιτάζω αυτά τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και με μια πιο διεξοδική ματιά. Αν είστε σαν εμένα, τότε το σπίτι σας είναι γεμάτο με προϊόντα της Forever – τα βασικά τα οποία τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση αλλά και μερικά από τα νέα, τα οποία σας έχουν ενθουσιάσει και τα προτείνετε και σε άλλους. Πιθανότατα να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτά τα προϊόντα μηχανικά χωρίς καν να το σκεφτείτε, γι ‘αυτό έχω μια μικρή πρόκληση για εσάς. Προσπαθήστε να διαλέξετε ένα διαφορετικό κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα προϊόν.

Για παράδειγμα, μπορεί να καταναλώνετε το ARGI + ® με τον χυμό Aloe Vera Gel καθημερινά, γιατί λατρεύετε την ώθηση που σας δίνει πριν από την πρωινή σας προπόνηση. Αύριο προσπαθήστε να ανακαλύψετε ένα όφελος που συνήθως δεν σκέφτεστε. Είναι η μυρωδιά, η αναζωογονητική γεύση ή το γεγονός ότι μπορείτε να υποστηρίξετε τη φυσική ενέργεια χωρίς να προσθέσετε ζάχαρη στη διατροφή σας;

Ίσως χρησιμοποιείτε καθημερινά το Hydrating Serum επειδή αφήνει το δέρμα σας  απαλό και ενυδατωμένο. Αυτό είναι υπέροχο. Τι άλλο μπορείτε να εκτιμήσετε σε αυτό; Σκεφτείτε πόσο ελαφρύ είναι, πόσο γρήγορα απορροφάται και ότι σχετίζεται με αυτά.

Όσο περισσότερο χρόνο επενδύετε για να εξερευνήσετε πραγματικά τα αγαπημένα σας προϊόντα, όχι μόνο θα σας δώσει μεγαλύτερη αίσθηση για τα πράγματα που φέρνουν χαρά στη ζωή σας, αλλά θα σας δώσει και πολλά στοιχεία τα οποία θα αναφέρετε όταν θα μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με άλλους.

Ακριβώς όπως σε ένα καλό βιβλίο, υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό για να ανακαλύψετε σε κάθε προϊόν. Συνεχίστε να αναζητάτε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, τα πράγματα που ολοκληρώνουν κάθε προϊόν και κάνουν τη Forever μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία. Θα κάνει την επιχείρησή σας πιο δυνατή.

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products