ΑΡΘΡΑ

Οι πρώτοι μήνες του έτους είναι μια νέα αρχή και μια εποχή με πολλή ενέργεια. Επίσης είναι το αποκορύφωμα όλων των μεγάλων πραγμάτων για τα οποία πολλοί από εσάς έχετε εργαστεί, όπως η εκπλήρωση των προϋποθέσεων για το Global Rally και το Chairman Bonus. Όπως επίσης ανακοινώνεται  ποιοι θα απαρτίζουν την ομάδα του GLT τη νέα αυτή χρονιά.

Οι περισσότεροι FBO είστε εξοικειωμένοι με τα μέλη του GLT και με τον ρόλο τους, ωστόσο μπορεί κάποιοι από εσάς να μην έχετε συνειδητοποιήσει  το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξή τους για την επιχείρησή μας. Τα μέλη του GLT βοηθούν στην διαμόρφωση της Πολιτικής καθώς και στις  οδηγίες. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που παράγουν τα περισσότερα cc ή που έχουν δημιουργήσει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Εκπροσωπούν τη φωνή όλων των FBO σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελούν πηγή έμπνευσης αλλά και υποστήριξης για όλη την οικογένεια της Forever. Φέτος είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί καλωσορίσαμε 6 ολοκαίνουρια νέα μέλη στους GLT καθώς και κάποιους από τα παλαιότερα μέλη που τα ξανά κατάφεραν.

Η ομάδα τoυ GLT είναι η απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά όταν εργάζεσαι σκληρά κάθε μέρα για να γίνεις καλύτερος ηγέτης. Εύχομαι όταν βλέπετε ή παρακολουθείτε από κοντά μια εκπαίδευση  με έναν από τους GLT μας, να οραματίζεστε τον εαυτός σας να  οδηγεί και να εμπνέει άλλους με το παράδειγμά σας. Εξάλλου, το μονοπάτι που τους οδήγησε στην επιτυχία δεν είναι διαφορετικό από αυτό που απλώνεται μπροστά σας. Αρχίζουμε όλοι από το ίδιο μέρος. Η Forever παρέχει την ίδια ευκαιρία σε όλους. Είναι το πώς θα χειριστείς αυτή  την ευκαιρία που θα καθορίσει την επιτυχία. Η ηγεσία και η καθοδήγηση που θα προσφέρετε  θα διαμορφώσει την πορεία της επιχείρησής σας.

Δέσμευση. Σκληρή δουλειά. Ακεραιότητα. Χρειάζονται και τα τρία αυτά πράγματα για να γίνετε ένας σπουδαίος ηγέτης και αν λείπει κάποιο από αυτό, μπορεί να αποδυναμώσει την επιχείρησή σας. Είτε το δίκτυό σας αποτελείται από ένα άτομο, εκατό ή χίλια, πρέπει πάντα να σκέφτεστε ότι είστε το παράδειγμα για τους άλλους. Αυτό μπορεί να συμβεί χτίζοντας την επιχείρησή σας έχοντας υψηλά ηθικά στάνταρ και σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας ώστε να ακολουθεί και το δίκτυό σας.

Ελπίζω ότι  ανεξάρτητα με όσα θέλετε να επιτύχετε το 2021, το να είστε ένας δυνατός ηγέτης θα πρέπει να είναι στα πλάνα σας. Γίνετε ο ηγέτης που θα θέλατε να ακολουθήσετε. Να βάζετε τους άλλους πάντα πρώτα, να είστε πάντα εκεί για να τους ενθαρρύνετε και να τους βοηθάτε.

Το δικό μας marketing plan είναι το πιο γενναιόδωρο στον κλάδο. Έχει τη δύναμη να αλλάζει ζωές και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά δημιουργώντας ομαδικό πνεύμα και την αίσθηση της κοινότητας. Η Forever θα επιβραβεύει πάντα όσους εργάζονται για να εξελίξουν τις δυνατότητες των άλλων και όσων παλεύουν κάθε μέρα να γίνουν καλύτεροι ηγέτες. Θα ήμουν πολύ περήφανος να καλωσόριζα κι εσάς στην ομάδα του GLT της Forever.

 

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products