ΑΡΘΡΑ

Καθώς ξεκινάει μια νέα χρονιά και αφήνουμε πίσω μια άλλη που είχε αρκετές δυσκολίες, σκέφτηκα πολύ για το ποιοι είμαστε – και για αυτά που όχι μόνο μας κάνουν ικανούς να χτίζουμε γερές επιχειρήσεις, αλλά και δυνατούς ανθρώπους. Επιστρέφω στην ιδέα ότι το να χτίσεις μια καλύτερη ζωή δεν έχει να κάνει μόνο με τα πράγματα που θέλουμε να πετύχουμε, αλλά με το να προσπαθούμε πάντα να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Για να το θέσω απλά, το να κάνεις περισσότερα πράγματα σημαίνει ότι και εσύ προσπαθείς να είσαι καλύτερος σε ό,τι κάνεις.

 

Αυτό στο οποίο εστιάζω φέτος είναι στον απολογισμό όλων των πραγμάτων που θέλω να πετύχω και παράλληλα στο να σκεφτώ ποιος πρέπει γίνω για να φτάσω εκεί που θέλω. Αντί να σκέφτομαι μόνο τις δουλειές που πρέπει να κάνω, σκέφτομαι τους ανθρώπους που πραγματικά θαυμάζω και τι είδους χαρακτηριστικά ενσαρκώνουν για να κάνουν σπουδαία πράγματα. Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Κάνοντας ακριβώς αυτό, είναι σαν να παίρνετε την λίστα με όλες τις δουλειές που είναι να γίνουν, προσθέτοντας κάτι σημαντικό – το πάθος και την αποφασιστικότητα.

Είτε θέλετε να πιάσετε κάποιο νέο στόχο στο Marketing Plan, είτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά σας ή οποιονδήποτε άλλο στόχο έχετε θέσει, οι 4 ιδέες που θα μοιραστώ μαζί σας θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε στο σωστό  δρόμο, και να πάτε μπροστά.

 

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ό,τι κι αν οραματίζεστε να πετύχετε αυτή την χρονιά, θυμηθείτε να παραμείνετε δεσμευμένοι. Μερικές φορές η αποτυχία είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά εσείς μπορεί να αποφασίσετε αν θα αφήσετε τα εμπόδια να σας κρατήσουν πίσω ή αν θα μείνετε αφοσιωμένοι στο στόχο σας ώστε να συνεχίσετε να εξελίσσεστε.

 

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΛΗΣΗ

 

Έχετε ακούσει ποτέ την έκφραση ότι κάποιος έχει μια σιδερένια θέληση; Σημαίνει

η θέληση του είναι ισχυρότερη από τις δυνάμεις που απειλούν να τον αποτρέψουν από το να πετύχει τον στόχο του. Η θέλησή σας είναι αυτή που θα σας κρατήσει μακριά από πράγματα που θα θέλουν να σας αποσπάσουν την προσοχή. Μερικές φορές, μπορεί να μην έχετε την θέληση να κάνετε τα follow up με τους πελάτες και υποψηφίους σας ή να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα σας. Κανείς δεν μπορεί να είναι σε συνεχή δράση κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Όμως αυτοί που είναι πρόθυμοι θα συνεχίσουν να εργάζονται για τους στόχους τους, ακόμα και εκείνες τις μέρες που μπαίνουν στον πειρασμό να αναβάλουν ορισμένες δράσεις.

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ

 

Ζούμε σε μια εποχή συνεχούς εξέλιξης. Η τεχνολογία συνεχώς αλλάζει όπως επίσης και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Εάν είστε πάντα πρόθυμοι να προσαρμοστείτε, να μάθετε και να αποδέχεστε νέα πράγματα, θα δείτε ότι οι στόχοι σας μπορούν να επιτευχθούν πιο εύκολα.

 

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ

Η ρουτίνα είναι κάτι που το γνωρίζουμε, αλλά μην αφήνετε το κατεστημένο να σας περιορίζει. Κάντε αυτά που χρειάζεται ώστε να πλησιάζετε κάθε μέρα τον στόχο που έχετε θέσει. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να βολεύετε με την καθημερινότητα. Ζήστε με πρόθεση. Να είστε ενεργητικοί. Πάρτε τον έλεγχο και δημιουργήσετε κάθε μέρα τις συνθήκες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια ζωή με σκοπό. Καθώς βαδίζουμε προς άλλη μια συναρπαστική χρονιά, ελπίζω θα θυμάστε αυτές τις 4 ιδέες και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στη δική σας ζωή. Καθώς ετοιμάζεστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή για να πετύχετε όλους τους απίστευτους στόχους σας, κοιτάξτε περισσότερο πέρα από αυτά που θέλετε να πετύχετε και περισσότερο αυτό που πρέπει να γίνετε.

 

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products