ΑΡΘΡΑ

Η Forever ιδρύθηκε το 1978 από τον Rex Maughan στην Αριζόνα και κατάφερε, μέσα σε τέσσερις περίπου δεκαετίες, να καλλιεργεί το θαυματουργό φυτό της αλόης με την καταπραϋντική και ενυδατική δράση, σε πάνω από 26.300 στρέμματα! Για τον λόγο αυτό, δεν κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αυτή η οικογενειακή επιχείρηση μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο έγκριτο brand αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς να έχει χάσει, ούτε στο ελάχιστο, την προσωποποιημένη προσέγγιση στους ανθρώπους που την υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!

Άλλωστε, το παραπάνω το επιδεικνύει εμπράκτως, με τον τρόπο που έχει δομήσει και χτίσει την επιτυχία της! Πράγματι, η οργανωτική δομή της εταιρείας βασίζεται στους λεγόμενους Forever Business Owners (FBOs), δηλαδή σε καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν τη δικιά τους επιχείρηση, μέσα από ένα ευέλικτο μοντέλο ανταμοιβών, με στόχο να αναπτύσσονται διαρκώς και παράλληλα με την ανάπτυξη της Forever.

Παρακάτω, η Ελένη και ο Συμεών καταθέτουν την εμπειρία τους ως FBOs, αναλύοντας πώς αυτή έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους. Ο Παναγιώτης, στη συνέχεια, περιγράφει πώς η επαφή του με τη Forever τον έκανε να βρει έναν σύμμαχο προς στην επιτυχία.

Ελένη και Συμεών: «Αυτό που μας συναρπάζει στο επάγγελμά μας είναι η ελευθερία που αισθάνεσαι! Με τη Forever όλα είναι δυνατά και πραγματοποιήσιμα!»

Σκιαγραφώντας το προφίλ

Ελένη και Συμεών: «Θετικοί άνθρωποι από τη φύση μας, εκπαιδεύουμε τη σκέψη μας, ώστε πάντα να εστιάζει στα θετικά της ζωής! Μετά τις σπουδές μας (Γραφιστική & Ναυτιλιακά), μας απορρόφησε το εμπόριο για 10 χρόνια. Στη συνέχεια, όμως, μας κέρδισε το Δικτυακό Marketing, με το οποίο ασχολούμαστε για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έχοντας αποκλειστικό εισόδημα από αυτό και έχοντας δημιουργήσει μια καλή ζωή για εμάς και τα υπέροχα παιδιά μας.»

Τα οφέλη της Forever και πώς τα έχετε βιώσει

Ελένη και Συμεών: «Αυτή η επιχείρηση είναι μαγική! Χωρίς ιδιαίτερο κεφάλαιο και εξειδικευμένες γνώσεις χτίσαμε τη δική μας επιχείρηση. Η Forever με το γενναιόδωρο Marketing Plan και τα εκπληκτικά της προϊόντα συνέβαλε στο να ξανακερδίσουμε γρήγορα τη ζωή μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο, να γνωρίσουμε και να εμπνεύσουμε ανθρώπους να βελτιώσουν και τη δική τους ζωή, να μεγαλώσουμε και να σπουδάσουμε δύο εξαίρετα παιδιά και να έχουμε δημιουργήσει ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα! Με τη Forever όλα είναι δυνατά και πραγματοποιήσιμα!»

Παναγιώτης: «Τι κοινό μπορεί να έχει ένας οδηγός βουνού με τους ανθρώπους που χτίζουν με επιτυχία τη δική τους επιχείρηση; Η απάντηση είναι ότι όλοι μας αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση του δικού μας Everest!»

Σκιαγραφώντας το προφίλ του Παναγιώτη

Παναγιώτης:  «Όταν το σώμα εγκαταλείπει, η ψυχή συνεχίζει», αναφέρει ο Παναγιώτης καθώς ανεβαίνει το Έβερεστ. «Και όταν και η ψυχή εγκαταλείπει, τότε το πνεύμα παίρνει τη θέση της. Και τότε συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείς να πετύχεις.».

Τι σημαίνει για τον Παναγιώτη να είναι κάποιος αποφασιστικός;

Παναγιώτης: «Είναι ένας συνδυασμός επιμονής και θάρρους που σας κρατάει ισορροπημένους, όταν βρίσκεστε στην κόψη του ξυραφιού ανάμεσα στην αποτυχία και το μεγαλείο. Το να είστε αποφασιστικοί δεν έχει να κάνει με στόχους γραμμένους σε ένα χαρτί, αλλά με το να βουτήξετε στο άγνωστο και να ανακαλύψετε ότι είστε σε θέση να πετύχετε πολλά περισσότερα από αυτά που είχατε ποτέ φανταστεί.».

Πώς έμαθες για τη Forever;

Παναγιώτης: «Συνάντησα τη Forever το 2008, ως ομιλητής κατά τη διάρκεια ενός Success Day. Η πρώτη μου σκέψη ήταν: Τι κοινό μπορεί να έχει ένας οδηγός βουνού με τους ανθρώπους που χτίζουν με επιτυχία τη δική τους επιχείρηση; Αναρωτιέστε, επίσης, το ίδιο πράγμα; Η απάντηση είναι ότι όλοι μας αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση του δικού μας Everest, το να δημιουργείς μια νέα επιχείρηση δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ακριβώς όπως ένα νέο εγχείρημα ή η επόμενη κορυφή ενός βουνού.».

Μέσα από τις ιστορίες επιτυχίας τους, η Ελένη, ο Συμεών και ο Παναγιώτης κατάφεραν να αλλάξουν τη ζωή τους, κατακτώντας το μέλλον τους! Μήπως ήρθε και η δικιά σας σειρά;