ΑΡΘΡΑ

Ξέρετε την έννοια του λαμπαδηδρόμου; Εν ολίγοις είναι αυτός που αποτελεί το παράδειγμα, ο ηγέτης που εμπνέει τους γύρω του για να δουλέψουν όλοι μαζί για ένα κοινό στόχο. Πιστεύω όμως ότι ο όρος αυτός εμπεριέχει και άλλα πολλά παραπάνω.

Το να μεταφέρετε την δάδα στην Forever σημαίνει ότι είστε ένα άτομο που φέρνει φως στις ζωές των άλλων, χαράζοντας μια πορεία προς κάτι καλύτερο αφού μπορεί έως τώρα να έχουν συναντήσει μόνο σκοτάδια και αδιέξοδα. Σήμερα η φωτιά μας καίει ζωντανά σε όλο τον κόσμο, επειδή τόσοι πολλοί από εσάς έχετε αποδείξει τι σημαίνει να ηγείσαι. Η ηγεσία είναι το βασικό χαρακτηριστικό του λαμπαδηδρόμου τόσο όσο είναι και το να συνεχίζει τα ιδανικά, την παράδοση και το όραμα εκείνων που άναψαν για πρώτη φορά αυτή τη φλόγα και φώτισαν το μονοπάτι.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ  ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Είστε όλοι οι λαμπαδηδρόμοι μου. Από τη στιγμή που φυτέψαμε τους πρώτους σπόρους της αλόης πριν από 43 χρόνια, ήξερα ότι η επιτυχία δεν θα έρθει αν δεν εμπιστευόμουν σε κάθε FBO να αναλάβει να μεταφέρει την δάδα και να ζήσει τις αξίες της καλοσύνης, της ευκαιρίας, της αγάπης και της υγείας.

Γνώριζα επίσης ότι θα χρειαζόταν ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου με ανεξάρτητο πνεύμα και αίσθηση ομαδικότητας για να δει το όραμα για το τι θα μπορούσε να γίνει η Forever. Δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί όλο αυτό χωρίς εσάς.

Με το να είστε  ένας από τους  λαμπαδηδρόμους δημιουργεί μεταξύ μας μια βαθιά σύνδεση. Δεν έχει σημασία πότε ξεκινήσατε ή πόσο μακριά έχετε φτάσει στην επιχείρηση – όλοι έχουμε άμεση γραμμή μεταξύ μας και όλοι πρέπει να ενεργούμε για το κοινό καλό. Όταν βλέπετε ένα μέλος της GLT μας, ελπίζω να δείτε ότι όλα είναι δυνατά γιατί οι δάδες που μεταφέρουν άναψαν από την ίδια φλόγα που πυροδότησε και τη δική σας.

Κρατήστε ψηλά την δάδα σας και φωτίστε το δρόμο για τους άλλους. Κανείς δεν είναι αήττητος. Πρέπει να προστατευθεί και να παραμείνει ασφαλείς για να αντέξει τις καταιγίδες της ζωής, αλλά αν μεταφέρετε τη δική σας με υπερηφάνεια και με αγάπη στην καρδιά σας, η φλόγα σας, όπως και η δική μου, θα συνεχίσει να καίει δυνατά και να ανάβει την δάδα όσων αναζητούν ένα φωτεινότερο μέλλον.

Σας αγαπώ όλους και είμαι περήφανος που εμπιστεύομαι τον καθένα σας να συνεχίσει να μεταφέρει αυτή τη δάδα και στο μέλλον. Η φλόγα μας καίει πιο έντονα όταν όλοι μοιραζόμαστε μαζί αυτό το όραμα και εμπνέουμε κι άλλους να εργαστούν προς τον κοινό μας στόχο να βελτιώσουμε τη ζωή των γύρω μας.

 

Rex Maughan

CEO, Forever Living Products