ΑΡΘΡΑ

Καθώς βαδίζουμε σε έναν νέο μήνα, με την ορμή  από τον ενθουσιασμό και την ενέργεια του Global Rally, σκεφτείτε πώς μπορείτε να συνεχίσετε να είστε το φως, η διαφορά, για την ομάδα σας και για όλους όσους συναντάτε.

Μόλις γυρίσαμε σπίτι από τον εορτασμό των 45 χρόνων της  Forever ως παγκόσμια οικογένεια στο Παγκόσμιο Ράλι στο Μπαλί. Γεμάτη από εκπληκτική ομορφιά και έντονη την αίσθηση της κοινότητας, το Μπαλί ήταν το τέλειο μέρος για να γιορταστεί αυτό το ορόσημο. Ευχαριστώ όλους όσους δούλεψαν τόσο σκληρά και ήρθατε μαζί μας στο Μπαλί. Για όσους δεν τα κατάφεραν, μας λείψατε και ανυπομονούμε να σας δούμε στην επόμενη εκδήλωση.

Νιώθω πραγματικό δέος για το καταπληκτικό προσωπικό, τους συνεργάτες και τους διοργανωτές μας για τις προσπάθειές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και ιδιαίτερα που μας έσωσαν  στο βροχερό  Chairman’s Bonus Dinner. Είναι αυτή η αδιαμφισβήτητη δέσμευση σε κάτι μεγαλύτερο που μας οδηγεί στις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Και η πρόθεση είναι στην καρδιά της Forever και είναι συνυφασμένη με τις θεμελιώδης αρχές και αξίες μας.

Φυσικά, πιστεύω στη σκόπιμη ζωή και στην δημιουργία μιας ζωής γύρω από τις πεποιθήσεις σας. Αλλά έχω άλλο όνομα για αυτό — το ονομάζω να ζεις μια ζωή με την Forever. Αυτό είναι κάτι που εγώ έμαθα από τον Rex. Έτσι ζούσε κάθε μέρα, με όλους. Σκόπιμα δημιούργησε το πλαίσιο που είναι η Forever, από το φυτό, σε προϊόν για εσάς.

Από αυτό το γερό θεμέλιο, η Forever εξελίχθηκε στην εταιρεία που είναι σήμερα. Και το ίδιο θα γίνει με την ανάπτυξη της δικής σας Forever επιχείρησης.

Ακριβώς όπως τα εκατομμύρια των φυτών της αλόης βέρα μας χρειάζονται καλλιέργεια, μια νέα επιχείρηση της Forever χρειάζεται φροντίδα μέσω συνεχούς υποστήριξης και εκπαίδευσης. Ακριβώς όπως το προϊόν πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, η επιχείρησή σας πρέπει να χτιστεί με τον σωστό τρόπο. Και τέλος, υπάρχετε ΕΣΕΙΣ. Εσείς είστε τα πάντα σε αυτή την διαδικασία είστε το φως, η ενέργεια της επιχείρησης και το άτομο με την ικανότητα να αλλάξει τον τρόπο που ζει. Τα φυτά και τα προϊόντα μας είναι αγνά και σταθερά. Η επιχειρηματική μας ευκαιρία είναι αποδεδειγμένη.

Η διαφορά είστε εσείς.

Πώς μπορείς λοιπόν να είσαι σκόπιμος; Πώς μπορείς να ζεις με την Forever κάθε μέρα;

Το κλειδί είναι να θυμάστε πως κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για τελειότητα.

Για ένα FBO, πώς θα μπορούσε να είναι μια μέρα τελειότητας;

Ίσως θα μπορούσες:

  1. Προσκαλέστε πέντε νέα άτομα να δοκιμάσουν τα προϊόντα ή συστήστε για την επιχειρηματική ευκαιρία.
  2. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα.
  3. Κάντε μια νέα εγγραφή.
  4. Πουλήστε τουλάχιστον ένα προϊόν.
  5. Έχετε ουσιαστική επαφή με τα μέλη της ομάδας σας.
  6. Ελέγξτε τα νούμερα. Χρησιμοποιήστε το FLP360 για να ελέγξετε τα κίνητρα και την κατάσταση της επιχείρησή σας.

Η τελειότητα είναι σκόπιμη. Είναι μέρος της με την Forever. Ξέρω ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και είναι τεράστια δέσμευση. Αλλά ως εταιρεία, η Forever πιστεύει σε εσας  και εγώ πιστεύω σε εσάς. Γνωρίζουμε ότι οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες.

Με κάθε εξέλιξη στην ιστορία της Forever, μπορώ να σας υποσχεθώ ένα πράγμα: Ο πυρήνας της επιχείρησης της Forever δεν αλλάζει. Οι αξίες μας είναι σταθερές. Όπως ό,τι κάνουμε στη Forever, το Marketing Plan μας αναπτύχθηκε με πρόθεση. Έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί την ανάπτυξη και επιβράβευση της τελειότητας μεταξύ των FBO που επιδεικνύουν ηγεσία και βοηθούν και άλλους να επιτύχουν. Είναι δηλαδή η ανταμοιβή του να ζεις με την Forever.

με την ορμή  από τον ενθουσιασμό και την ενέργεια του Global Rally, σκεφτείτε πώς μπορείτε να συνεχίσετε να είστε το φως, η διαφορά, για την ομάδα σας και για όλους όσους συναντάτε. Τώρα, πάμε να φτιάξουμε το σήμερα — και κάθε μέρα — εξαιρετικά!

Aidan O’ Hare

President, Forever Living Products