ΑΡΘΡΑ

Με μια καρδιά γεμάτη από ειλικρινή εκτίμηση για τον καθένα από εσάς και όσα συνεισφέρετε στην οικογένεια της Forever, επιτρέψτε μου να πω, ευχαριστώ.

Αγαπώ αυτή την εποχή του χρόνου. Ο καιρός γίνεται πιο δροσερός, κάτι που μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι καλό για όσους ζουν στην Αριζόνα! Για εμάς στο δυτικό ημισφαίριο, όταν τα φύλλα αλλάζουν χρώμα σηματοδοτεί την έλευση του χειμώνα. Είναι μια όμορφη εποχή του χρόνου για εμάς, και εδώ γύρω αναφέρεται συχνά ως «η περίοδος των διακοπών» ή «οι διακοπές», καθώς γιορτάζουμε την Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα ο ένας δίπλα στον άλλο.

Όλοι γνωρίζουμε για τα Χριστούγεννα και την προέλευσή τους, αλλά εδώ η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μεγάλη υπόθεση, αντίθετα είναι λιγότερο γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η ευκαιρία για την οικογένεια και τους φίλους να συγκεντρωθούν σε ένα πνεύμα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης και αποτελεί μια αγαπημένη στιγμή για μένα.

Ξεκίνησε το 1600 και η σύγχρονη εκδοχή αυτής της γιορτής φημολογείται ότι βασίστηκε σε μια γιορτή συγκομιδής του 1621 που μοιράστηκε μεταξύ Άγγλων αποίκων και των Ινδιάνων της Αμερικής Wampanoag, οι οποίοι, παρά τις γλωσσικές, θρησκευτικές και πολιτισμικές διαφορές τους, αποφάσισαν ότι η συνεργασία σε αυτό το σκληρό περιβάλλον, αντί να μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου, θα ήταν προς το καλύτερο συμφέρον όλων των εμπλεκομένων. Αυτή η συνεργασία τελικά επισφραγίστηκε σε μια συνθήκη και γιορτάζονταν κάθε χρόνο, η οποία έγινε η βάση για τους εορτασμούς των Ευχαριστιών μας σήμερα. Είναι ένας από τους λόγους που αγαπώ αυτή την εποχή του χρόνου — είναι μια εποχή που μας υπενθυμίζεται να γιορτάσουμε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης και της συνεργασίας.

Έτσι λοιπόν, ακολουθώντας το πνεύμα των προγόνων μας και με μια καρδιά γεμάτη ειλικρινή εκτίμηση για τον καθένα από εσάς και ό,τι συνεισφέρετε στην οικογένεια της Forever, επιτρέψτε μου να πω, σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε σε μια δύσκολη χρονιά που θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο δύσκολη χωρίς όλους εσάς. Είτε βρίσκεστε εδώ στα Κεντρικά Γραφεία, ή στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις μας σε όλο τον κόσμο, μέλος της GLT  ομάδας μας, Eagle Manager ή ένας από τα εκατομμύρια των αφοσιωμένων FBO, νιώθω πολύ ευγνώμων που συνεργάζομαι μαζί σας καθώς πηγαίνουμε την Forever στην επόμενη φάση ανάπτυξης.

Όταν σκέφτομαι την οικογένεια  της Forever, θυμάμαι τις 11 αξίες που έχουμε ως εταιρεία και πώς ο καθένας από εσάς αντιπροσωπεύει όλα αυτά στη δουλειά που κάνετε. Αυτές οι αξίες είναι: βάλτε τον FBO πρώτα, να είστε παθιασμένοι (αγάπα), να είστε επιχειρηματικοί, να παραμένετε ευέλικτοι, να παραμείνετε δημιουργικοί, να αναζητάτε πάντα περιπέτειες, να είστε γενναίοι, να είστε θετικοί (χαμογελάστε), να είστε πάντα ευγνώμονες, να έχετε ακεραιότητα ακόμα και όταν δεν σας βλέπει κανείς, και μην επιλέγετε τον εύκολο δρόμο.

Αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν εδώ και σχεδόν 45 χρόνια. Είναι αυτά πάνω στα οποία χτίστηκε η εταιρεία μας, επηρεάζουν άμεσα τη λήψη των αποφάσεών μας και βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων προσπαθούμε να κάνουμε.

Αυτές είναι οι ισχυρές αξίες που οδηγούν την εταιρεία μας. Θα μπορούσαν όμως να σας καθοδηγήσουν και στη ζωή σας;

Τι θα λέγατε αν αφιερώνατε λίγο χρόνο για να αναθεωρήσετε αυτήν τη λίστα και να σκεφτείτε ποια από αυτά έχουν απήχηση σε εσάς και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το χαρακτηριστικό; Ίσως υπάρχει μια συγκεκριμένη αξία στην οποία θα θέλατε να εστιάσετε και να κάνετε κάποιες εσωτερικές προσαρμογές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να γίνετε λίγο πιο γενναίοι, πιο σίγουροι, πιο χαρούμενοι ή ακόμα πιο επιτυχημένοι; Θα σας αφήσω να αποφασίσετε σε ποια θέλετε να εργαστείτε.

Υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος ώστε το 2022 να τερματίσετε δυνατά. Μην τα παρατάτε! Συνεχίστε να πιέζετε για να κάνετε το 2022  μια προσωπική επιτυχία για εσάς και την Forever επιχείρησή σας.

Με εμπνέουν οι φιλίες και οι συνεργασίες των προγόνων μας που προηγήθηκαν χρόνια πριν. Άφησαν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές, τις προκαταλήψεις και τους φόβους για να οικοδομήσουν μια επιτυχημένη κοινότητα και με τον δικό τους τρόπο αποφάσισαν να επικεντρωθούν σε ό,τι ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.

Είμαι βέβαιος ότι με την αφοσίωσή σας σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς, μπορείτε να συνεχίσετε να χτίζετε στις βασικές αρχές της Forever.

Ω, και κάτι τελευταίο πριν κλείσω: ευχαριστώ!

Gregg Maughan

President, Forever Living Products