ΑΡΘΡΑ

Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ακόμα ένα αντισυμβατικό ωστόσο καταπληκτικό Global Rally περνάει στα βιβλία της ιστορίας. Σκέφτομαι συνεχώς πόσο συναρπαστικό ήταν που σας έβλεπα όλους να γελάτε και να κρατάτε τον παλμό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ελπίζω να εμπνευστήκατε κι εσείς όσο κι εγώ και να εφαρμόσατε κάποιες από τις καταπληκτικές ιδέες στις επιχειρήσεις σας. Καταλαβαίνω ότι μπορεί όταν βλέπετε τους κορυφαίους FBO να παραλαμβάνουν τις επιταγές του Chairman’s Bonus να σας φαίνεται ακατόρθωτο. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν είναι. Για κανέναν από εσάς. Στην πραγματικότητα παραδώσαμε επιταγές πάνω από 18 εκατομμύρια δολάρια κατά την διάρκεια του Global Rally at home και υπάρχουν πολλές προοπτικές να ανέβει ακόμα περισσότερο το νούμερο την επόμενη χρονιά.

Όλοι όσοι παρέλαβαν τις επιταγές τους τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησαν ακριβώς από το ίδιο σημείο με εσάς. Κι αυτοί όπως κι εσείς ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην Forever με το να συστήνουν τα προϊόντα  που τους άρεσαν περισσότερο στους φίλους τους, την οικογένειά τους ακόμα και με άγνωστους όταν απέκτησαν αυτοπεποίθηση. To καταπληκτικό με τους ηγέτες μας είναι ότι δεν κρύβουν τα μυστικά της επιτυχίας τους. Μοιράζονται ανοιχτά τις εμπειρίες τους ώστε να σας δείξουν τον δρόμο, εφόσον έχετε την διάθεση να δουλέψετε σκληρά για να εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις για το Chairman’s Bonus. Αυτός είναι και ο σκοπός ύπαρξης του Global Rally, για να γιορτάζουμε τις επιτυχίες σας αλλά και να περνάμε το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο με την καταπληκτική ευκαιρία της Forever.

Καθώς όλοι εργαζόμαστε για το επόμενο Global Rally θα πρέπει να έχουμε κατά νου τα μαθήματα που πήραμε από το FGR21, ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή που μπορεί να σας φαίνεται ότι οι στόχοι που θέσατε είναι ακατόρθωτοι. Η συμβουλή μου για εσάς είναι να επιτυγχάνετε πολλούς μικρούς στόχους για να κάνετε μεγάλη διαφορά – όπως το να πουλάτε ένα προϊόν κάθε μέρα. Αυτή είναι η αγαπημένη μου συμβουλή διότι είδα πώς λειτούργησε για πολλούς από εσάς.

Κρατήστε τις αγαπημένες σας στιγμές από το Global Rally, ανακαλέστε τις στην μνήμη σας κατά καιρούς για να έχετε τον ενθουσιασμό και τις επόμενες βδομάδες. Αφήστε τις να σας εμπνεύσουν, να σας ενισχύσουν και να σας διαβεβαιώσουν ότι έχετε τις δυνατότητες να χτίσετε κι εσείς μια επιχείρηση που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Δεν ξέρω με ποιες προϋποθέσεις θα πραγματοποιηθεί το Global Rally το 2022, αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα υπάρχει μια επιταγή με το όνομά σας επάνω. Γι’αυτό λοιπόν κυνηγήστε όλα τα κίνητρα, επιτύχετε το Chairman’s Bonus για να εμπνεύσετε κι εσείς τους άλλους. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή αν είστε πρόθυμοι να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο, να δουλέψετε σκληρά για  να αποκτήσετε την ζωή που πάντα επιθυμούσατε.

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products