ΑΡΘΡΑ

Πάντα πιστεύαμε ότι η επιτυχία έρχεται όταν επικεντρώνεστε στις βασικές αρχές και παράλληλα είστε ευέλικτοι στις αλλαγές.

Παρά το γεγονός ότι η καρδιά και το πάθος της Forever έχει μείνει σταθερή για 42 χρόνια, δεν φοβόμαστε να προσαρμοζόμαστε, να καινοτομούμε, και να κάνουμε αλλαγές για να καλύπτουμε πάντα τις ανάγκες των πελατών μας και των FBO μας παγκόσμια.

Δέσμευση στην καινοτομία σημαίνει να προσπαθούμε να κάνουμε τα προϊόντα μας καλύτερα, να ακολουθούμε βιώσιμες πρακτικές και να σας ανταμείβουμε περισσότερο με τα κίνητρα. Και το κάνουμε, μένοντας πιστοί στο όραμα του Rex εδώ και τόσα χρόνια. Σήμερα, όσο βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους να γίνονται μέλη της παγκόσμιας οικογένειάς μας, θέλουμενα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεκινήσουν στο σωστό μονοπάτι.

Για αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος με τις αλλαγές στην πολιτική ώστε οι FBO να γίνουν ακόμα πιο επιτυχημένοι. Οι νέοι FBO θα έχουν περισσότερο κέρδος στο ταξίδι τους. Εξαιρετικές αλλαγές και για τους ήδη υπάρχοντες FBO που θέλουν να δυναμώσουν την ομάδα τους και να αναπτύξουν την  επιχείρησή τους.

Η Πολιτική Preferred Customer

Σε πολλές χώρες, οι Preferred Customers είναι οι γνωστοί σε μας Novus Customers. Δεν αλλάζει μόνο το όνομα στο επίπεδο αυτό, αλλά και η εκπτωση από 15% σε 5%, και προσομοιάζει με αντίστοιχα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτών. Τα επιπλέον οφέλη είναι η αύξηση του κέρδους Preferred Customer σε 25%, και σημαίνει επιπλέον απολαβές κατά την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Πολιτική AS Boost

Όπως γνωρίζετε, το να είστε Ενεργοί με 4cc είναι η βάση της επιτυχημένης επιχείρησης στην Forever. Για να σας παρακινήσουμε ακόμα περισσότερο να χτίσετε μια δυνατή ομάδα, η Forever δημιουργησε την Πολιτική Assistant Supervisor Boost, κατά την οποία χρειάζεται οι AS να έιναι Ενεργοί με 4cc για να λάβουν 5% Προσωπικό Bonus.

Αυτή η Πολιτική ενθαρρύνει τους νέους FBO να ξεκινήσουν να χτίσουν την επιχείρησή τους στον κανόνα των 4cc και να βοηθήσει την ανάδοχη γραμμή να εντοπίσει τη σημασία του να είναι κανείς Ενεργός από την αρχή.

Πιθανότατα με έχετε ακούσει να λέω τα τελευταία χρόνια ότι το Marketing Plan έχει μείνει αναλλοίωτο από την αρχή, και ότι η καρδιά του επιχειρηματικού πλάνου παραμένει η ίδια. Συνεχίζουμε να πληρώνουμε τα μεγαλυτερα bonus, να έχουμε τα πιο γενναιόδωρα κίνητρα και να προσφέρουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να χτίσουν μια παγκόσμια επιχειρηση. Όπως συμβαίνει με όλα, η καινοτομία και η εξέλιξη μας βοηθούν να δυναμώσουμε την ευκαιρία για ένα συναρπαστικό μέλλον.

Συνεχίστε να χαμογελατε

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products