ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ- Ενότητα

Η Αφρική είναι μια καταπληκτική ήπειρος. Έχοντας περάσει τόσο πολύ χρόνο εκεί, ήμουν αρκετά τυχερός να δω ιδίοις όμμασι τον αντίκτυπο της Forever όταν ενώνει τους ανθρώπους αλλάζοντας τις ζωές τους. Κάθε φορά διαπιστώνω ότι το πνεύμα της ενότητας θέτει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Ένα από τα πιο σπουδαία μαθήματα που έμαθα στην Αφρική είναι την έννοια του Ubuntu (είμαι γιατί είμαστε). Ενώ την ακολουθούν εδώ και γενιές, ο πρώην Πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα το έκανε προσωνύμιο. Πίστευε ότι το Ubuntu σημαίνει ότι έχουμε ανθρώπινη υπόσταση μέσω της ανθρωπότητας των άλλων – ότι τα επιτεύγματά μας βασίζονται στα επιτεύγματα των γύρω μας. Το συνόψισε με μια όμορφη φράση: «Είμαι, γιατί είμαστε».

Δεν σας ακούγεται πολύ γνώριμο σε σχέση με αυτό που κάνουμε στην Forever; H επιχείρησή μας βασίζεται σε αυτή την έννοια. Δεν μπορείτε να επιτύχετε αν δεν βοηθήσετε και άλλους. Δεν μπορείτε να ανελιχθείτε αν δεν τραβήξετε κι άλλους μαζί σας.

Κάθε κίνητρο και ορόσημο που επιτυγχάνετε στη Forever συνδέεται άμεσα με τη βελτίωση της ζωής μέσω των προϊόντων και των ευκαιριών μας. Όταν δουλεύουμε όλοι μαζί, όλοι ανθίζουμε και μεγαλώνουμε. Η Forever βασίζεται στην ανθρώπινη σύνδεση και την ομαδική δουλειά.

Η Δύναμη της Οικογένειας

Δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείτε να πετύχετε όταν αισθάνεστε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτό το καταπληκτικό δώρο που προσφέρει η Forever. Υπάρχουν άνθρωποι παντού που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση ή να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους, αλλά μπορεί να μην ξέρουν από πού να ξεκινήσουν. Βοηθήστε κάποιον να κάνει αυτά τα πρώτα βήματα στο ταξίδι του και δώστε του τα εργαλεία και τις γνώσεις για να κάνει το ίδιο για τους άλλους. Αυτοί είναι οι δεσμοί που μας κάνουν πιο δυνατούς κάθε μέρα και κάνουν την Forever μια επιχείρηση όπως καμία άλλη.  

Προσπαθήστε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το πνεύμα  Ubuntu; το πνεύμα της Forever. Να είστε περήφανοι για όσα επιτυγχάνετε μέσα στην Forever, αλλά μην ξεχνάτε την οικογένεια που σας βοήθησε να φτάσετε εκεί.  Κάθε φορά που θα κοιτάτε πίσω να θυμάστε που ήσασταν και που βρήκατε την δύναμη να φτάσετε, να θυμάστε να λέτε στον εαυτό σας, είμαι γιατί είμαστε.

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products