ΑΡΘΡΑ

Η αγάπη που δείχνουμε στους άλλους διαφέρει.

Σκεφτείτε μια φίλη που προσφέρεται να κρατήσει το μωρό, ώστε να μπορέσει η μαμά να κάνει μια παρουσίαση προϊόντων. Είναι μια απλή πράξη, αλλά γίνεται με συμπόνια και χωρίς καν δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, χάρη σε αυτήν τη μικρή πράξη καλοσύνης, αυτή η μητέρα μπορεί να αποκτήσει νέους FBO και να αναπτύξει την επιχείρησή της.

Μερικές φορές, ένα άτομο έχει τα μέσα και το κίνητρο για να αφήσει το στίγμα του μέσω της αγάπης και της συμπόνιας του. Ο Kim Madsen, μέλος του GLT, συγκινήθηκε τόσο πολύ από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ορφανά στην Ουγκάντα ​​που δημιούργησε τη δική του ΜΚΟ. Εκατοντάδες άτομα ακολούθησαν ως χορηγοί για να βοηθήσουν τα παιδιά να ξεφύγουν από τις δυσκολίες τους παρέχοντας γεύματα, σχολείο και στέγη.

Και ο Kim δεν είναι ο μοναδικός Forever Business Owner που έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω του. Ο Ινδός ηγέτης Sunil Gupta δημιούργησε σχολεία σε όλη τη χώρα για να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά είχαν πρόσβαση σε μια ποιοτική εκπαίδευση, ανοίγοντας ένα μονοπάτι μακριά από τη φτώχεια. Σε περισσότερες από 160 χώρες, οι FBO εργάζονται για να επενδύσουν στις κοινότητές τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους φέρνοντας εκπαίδευση, τρόφιμα και ευκαιρίες σε αμέτρητους ανθρώπους.

Ενώ ο καθένας μας έχει τη δύναμη να αλλάζει μια ζωή προς το καλύτερο κάθε μέρα, τίποτα δεν συγκρίνεται με τον αντίκτυπο που αφήνουμε όταν δουλεύουμε λοι μαζί. Έτσι μπορέσαμε να συσκευάσουμε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια γεύματα για την Rise Against Hunger. Και έτσι βοηθήσαμε έναν οδηγό από τη Νότια Αφρική με την ονομασία Phineas να παρέχει σχολικά είδη, τρόφιμα και ρούχα στα μέλη της εξαθλιωμένης κοινότητάς του.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ

ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ

ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Πάντα έλεγα ότι η δύναμη της Forever είναι η δύναμη της αγάπης. Είναι εύκολο να αγαπάτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κάθε μέρα, τους φίλους και την οικογένειά σας. Αλλά αυτό που κάνει την Forever διαφορετική είναι κάτι περισσότερο, κάτι που συνδέει ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο από όλο τον κόσμο. Πολλοί από εμάς δεν συναντηθήκαμε ποτέ, αλλά δεν θα διστάζαμε να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας ή να ενθαρρύνουμε έναν συνάδελφο FBO ή ένα μέλος της οικογένειας της έχει ανάγκη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η αγάπη ήταν ανέκαθεν βασικό προσόν για να γίνει κανείς μέλος της οικογένειας Forever. Δεν έχει σημασία αν έχετε επιχειρηματική εμπειρία, υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης ή εντυπωσιακό βιογραφικό. Κανένα από αυτά τα πράγματα δεν θα σας οδηγήσει στο προσκήνιο ή θα εγγυηθεί την επιτυχία.

Αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη που έχετε για τους άλλους και πόσο σκληρά είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε για να βοηθήσετε κι άλλους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Όταν νοιάζεστε για τους ανθρώπους και επενδύετε στην ευημερία τους, τους βοηθάτε να δουν  κάτι που υπάρχει μέσα τους – η δυνατότητά τους να αλλάξουν τον κόσμο γύρω τους προς το καλύτερο. Βλέπουν ότι αξίζουν, αξίζουν και μπορούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Αυτό μας δίνει το πάθος και τον ενθουσιασμό για να διαδώσουμε την Forever και να μοιραστούμε τις δικές μας εμπειρίες. Αφήστε την αγάπη και τη φροντίδα προς τους άλλους να καθοδηγήσουν την επιχείρησή σας και θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο είναι πιο πιθανό να επιτύχετε, αλλά η αλλαγή που φέρνετε στη ζωή των άλλων θα προσφέρει συναισθήματα σημασίας  και ικανοποίησης που δεν μπορούν να μετρηθούν.

Rex Maughan

CEO, Forever Living Products