ΑΡΘΡΑ

Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καταπληκτικό μέσα σε όλους μας. Όλοι έχουμε αγάπη, αποφασιστικότητα και συμπόνια για τους άλλους όμως δεν μας καθορίζει μόνο αυτό που υπάρχει στην καρδιά μας. Η κληρονομιά μας δημιουργείται από τις πράξεις μας – από το πώς  εκμεταλλευόμαστε τα δυνατά μας στοιχεία ώστε να επιτύχουμε  τους στόχους μας αλλά και να βοηθήσουμε κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

 

Η πρόθεση από μόνη της εξυπηρετεί στο να μας κάνει να νιώθουμε καλά για τις αξίες μας. Χωρίς την πράξη είναι σαν να εύχεστε απλά για το καλύτερο. Οι προθέσεις σας θα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο όταν γίνουν πράξεις.

ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αυτό που το κάνει υπέροχο είναι ότι δεν υπάρχουν απαιτήσεις. Μια σειρά από μικρές στιγμές που αφιερώνετε για να βοηθήσετε έμπρακτα τους άλλους θα σας κάνει ένα καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο άτομο. Αυτό μπορεί να είναι μια απλή κίνηση όπως το να βοηθήσετε κάποιον να βάλει τις σακούλες στο αμάξι, να κρατήσετε την πόρτα του ασανσέρ  ή να αναλάβετε τις εξωτερικές δουλειές ενός ηλικιωμένου. Μπορεί κάποιος συνάδελφος σας να σας φαίνεται πιεσμένος και αγχωμένος. Προσπαθήστε να βοηθήσετε. Βλέπετε, όπου κι αν κοιτάξετε θα βρείτε μια ευκαιρία για να βάλετε σε δράση τα καλύτερά σας στοιχεία. Ακόμα και με το να κάνετε κάποιον να χαμογελάσει. Ή με κάτι απλό που μπορεί να φτιάξει την ημέρα κάποιου ή και να φωτίσει ολόκληρη την εβδομάδα! Κάποιες φορές το αποτύπωμά σας μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Υπάρχει κάποιος στον κύκλο σας που να είναι πολυάσχολος και να έχει πολύ άγχος; Συστήστε τους τα αγαπημένα σας  προϊόντα της Forever και προτρέψτε τους να αφιερώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους. Να απολαύσουν μια κούπα τσάι με μια κουταλιά από το Forever Bee Honey σε ένα ήσυχο μέρος για να πάρουν μια ανάσα και να βρουν τα πατήματά τους.

Φανταστείτε να μάθετε νέα από κάποιον που έχετε καιρό να επικοινωνήσετε και να μάθετε ότι οι δουλειές του δεν πάνε καλά και ότι είναι δυσαρεστημένος με την τροπή που πήρε η ζωή του. Αυθόρμητα θα του ευχηθείτε να πάνε όλα καλά, ότι θα τον σκέπτεστε και ότι ελπίζετε στα καλύτερα.

Αν την ενσυναίσθησή σας την μετατρέπατε σε δράση καλώντας τον σε ένα δείπνο για να μήπως μπορέσετε με κάποιο τρόπο να τον βοηθήσετε. Να τους συστήσετε την επιχειρηματική ευκαιρία και να τον διαβεβαιώσετε ότι στα πρώτα κρίσιμα βήματα θα είστε δίπλα του.

Μπορεί να υπάρχει κάποιος στο δίκτυό σας που να χρειάζεται λίγη ακόμα βοήθεια, μερικές συμβουλές και καθοδήγηση. Αν επενδύσετε χρόνο σε αυτό το άτομο έως ότου αποκτήσει αυτοπεποίθηση η στάση σας αυτή θα έχει τη δύναμη να αλλάξει τόσο τη δική του ζωή προς το καλύτερο όσο και την δική σας – και πολλές ακόμα περισσότερες.

Θυμηθείτε, η συμπόνια από μόνη της δεν θα βοηθήσει να αλλάξει κανείς τις συνθήκες. Οι καλές ευχές δεν θα βάλουν φαγητό στο τραπέζι κάποιου ή χρήματα στην τσέπη τους, αλλά οι πράξεις σας μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή κάποιου. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από την Forever όταν πρόκειται να μετατρέψετε τα καλύτερά σας σημεία  σε κάτι απτό – κάτι που θα βελτιώσει τη ζωή των γύρω σας και θα δημιουργήσει μια κληρονομιά για την οποία θα  μπορείτε να είστε περήφανοι.

Rex Maughan

CEO, Forever Living Products