ΑΡΘΡΑ

Είμαι σίγουρος ότι με όλους εσάς στο πλευρό μου και με το Rex στην καρδιά μας, θα συνεχίσουμε την παρακαταθήκη της Forever – μαζί.

Στις 17 Ιουλίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Rex, ο ιδρυτής της Forever και πατέρας μου. Κατά κάποιο τρόπο αισθάνομαι σαν να ήταν χθες – άλλοι νιώθουν σα να έχει περάσει μια ζωή. Η επιρροή και το παράδειγμα του Rex εξακολουθούν να γίνονται αισθητά καθημερινά, καθώς εργαζόμαστε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να προχωράμε την Forever μπροστά χωρίς αυτόν.

Μας λείπει σε καθετί, από τα πρωινά του Καλημερίσματα, τα αποκόμματα των εφημερίδων, το οξύ πνεύμα του, το ότι ήταν ατρόμητος αλλά και οι γεμάτες ευγένεια και λίγο περίεργες ερωτήσεις του. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί από εσάς που δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσετε τον Rex, αλλά για όσους το γνώρισαν, φαντάζομαι ότι έχετε τις δικές σας αγαπημένες αναμνήσεις από αυτόν.

Μια από τις εκφράσεις του Rex δεν απέχει ποτέ από τις σκέψεις μου και είμαι βέβαιος ότι είναι μια έκφραση που όλοι γνωρίζουμε: «Η δύναμη της Forever, είναι η δύναμη της αγάπης». Πάντα μου άρεσε να το ακούω αυτό, αλλά έχει αποκτήσει πολύ πιο σημαντικό νόημα στην καρδιά μου τον τελευταίο καιρό και με έχει επηρεάσει περισσότερο από όσο περίμενα.

«Η δύναμη της Forever είναι η δύναμη της αγάπης» λέει τόσα πολλά για εμάς ως εταιρεία και για εμάς ως παγκόσμια οικογένεια της Forever. Αυτή η δήλωση αναγνωρίζει ότι η πραγματική αξία της Forever έγκειται στην ικανότητά μας να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Δεν θα το δείτε να διδάσκεται σε πολλές σχολές επιχειρήσεων ή σε προγράμματα MBA, αλλά στη Forever, είναι ο πυρήνας του τρόπου λειτουργίας μας.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να νιώσετε μια αίσθηση αγάπης, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει περισσότερο από όσο νομίζουμε. Στην καθημερινή μου ζωή, βλέπω τόσες πολλές πράξεις καλοσύνης, υποστήριξης, αναγνώρισης, είμαι βέβαιος ότι με εσάς δίπλα μου και με τον Rex στις καρδιές μας, θα συνεχίσουμε την παρακαταθήκη του για πάντα — μαζί. Εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και αγάπη. Ναι, υπάρχει πολύ κακό και βάσανα, αλλά υπάρχει επίσης ένα συντριπτικό ποσό καλού σε αυτόν τον κόσμο. Αντί να επικεντρώνομαι στα αρνητικά, επιλέγω να επικεντρωθώ στο θαύμα της ανθρώπινης φύσης.

Το είδα και το ένιωσα σε μεγάλο βαθμό πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάολο με τη Cynthia και τον Garin. Ήταν υπέροχο που επέστρεψα στη Βραζιλία! Συναντηθήκαμε με μερικούς από τους ηγέτες μας και συμμετείχαμε σε μια προσωπική ημέρα επιτυχίας για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη — γελάσαμε, χορέψαμε και τραγουδήσαμε μαζί. Ο λαός της Βραζιλίας έχει μια παραγωγική ενέργεια και όρεξη για ζωή. Είναι ζεστοί, φιλικοί, χαρούμενοι και γεμάτοι αγάπη. Καθώς αναγνωρίσαμε τις επιτυχίες τους και μάθαμε μαζί, με συγκίνησε η αγάπη στο χώρο. Δεν είναι μόνο αγάπη για αυτό που κάνουν και για τα προϊόντα Forever, αλλά και αγάπη ο ένας για τον άλλον και για την ελπίδα που φέρνει η ευκαιρία της Forever.

Ξέρω ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι εύκολο. Το να είσαι FBO απαιτεί σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ίσως ακόμη και λίγη τύχη. Αλλά όταν γίνει σωστά, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά. Η Forever δίνει σε όλους ανεξαρτήτως καταγωγής, κοινωνικής θέσης, θρησκείας, φυλής ή φύλου την ίδια ακριβώς ευκαιρία να πετύχουν.

Έτσι, καθώς πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο του Rex, τα ερωτήματα που αντηχούν μέσα μου είναι: Τι μπορούμε να κάνουμε όλοι για να αποδεχθούμε τη διακήρυξη του Rex ότι «η δύναμη της Forever είναι η δύναμη της αγάπης;» Πώς παίρνουμε αυτές τις εμπνευσμένες, συγκινητικές λέξεις και τις εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας ζωή;

Αν και δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις για εσάς, μπορώ να σας πω πώς με επηρεάζουν. Σήμερα, είμαι πιο αφοσιωμένος, πιο ενθουσιασμένος, πιο παθιασμένος και πιο αισιόδοξος από ποτέ για να κάνω τον Rex περήφανο κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι μου για να συνεχίσω να κάνω τη Forever τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον κόσμο. Είμαι βέβαιος ότι με εσάς δίπλα μου και με τον Rex στις καρδιές μας, θα συνεχίσουμε την παρακαταθήκη της Forever— μαζί.

Συνέχισε να επιμένεις. 

Gregg Maughan

President, Forever Living Products