ΑΡΘΡΑ

Ενώ η νέα χρονιά είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε στόχους και να ατενίσουμε το μέλλον, είναι επίσης κι η ώρα της περισυλλογής. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά που έφερε μόνιμες αλλαγές ως προς το ποιοι είμαστε ως άνθρωποι, πως είναι η ζωή μας πλέον και πώς βλέπουμε τον κόσμο.

 

Μερικές από τις αλλαγές μας δίδαξαν δύναμη σε πείσμα των δυσκολιών και βελτίωσαν την ικανότητά μας για προσαρμογή και ευελιξία. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, για μερικούς, υπάρχουν αληθινές κι απτές συνέπειες στην υγεία τους, στα οικονομικά τους ή ακόμα και σε μία άδεια θέση στο τραπέζι.

 

Όπως κάθε οικογένεια πρέπει να θεωρήσουμε υποχρέωσή μας να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να ανοίξουμε τις καρδιές μας και την πόρτα μας στον άλλο, και να είμαστε πάντα έτοιμοι να τείνουμε μία χείρα βοηθείας.

 

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό. Πρέπει να δείχνουμε ενσυναίσθηση για τους άλλους, ακόμη και όταν κοιτάζουμε το μέλλον προς το οποίο κατευθυνόμαστε. Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της μια αίσθηση φρεσκάδας και μια νέα αρχή, και μπορούμε να οραματιστούμε ένα νέο καλύτερο μέλλον και να βρούμε την έμπνευση για να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τους στόχους μας. Ζητώ από όλους εσάς να σκεφτείτε τους ανθρώπους γύρω σας, και τι μπορείτε να κάνετε για να τους στηρίξετε μέσω της επιχείρησής σας, και να τους βοηθήσετε να δουν ένα μέλλον τόσο φωτεινό όσο αυτό που βλέπετε εσείς για τον εαυτό σας. Πλησιάστε αυτούς γύρω σας που ενδιαφέρονται περισσότερο από ποτέ για την ενίσχυση της υγείας τους. Έχουμε τόσα πολλά προϊόντα σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να είναι και να νιώθουν καλύτερα, είτε στόχος τους είναι η σωματική υγεία, η ψυχική υγεία ή κάτι εντελώς διαφορετικό. Σκεφτείτε αυτούς που μπορούν να αναζητούν ένα νέο δρόμο εξέλιξης.

 

Η ευκαιρία που προσφέρουμε βοηθάει ανθρώπους από όλους τους τομείς και τις κοινωνικές τάξεις εδώ και 42 χρόνια, είτε αυτοί αναζητούν ένα μικρό επιπλέον εισόδημα ή να αλλάξουν ολόκληρη τη ζωή τους. Είναι μια υπέροχη στιγμή να είναι κανείς μέλος της οικογένειας της Forever. Όπως κάθε οικογένεια, πρέπει να νιώθουμε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να ανοίξουμε τις καρδιές μας και την πόρτα μας ο ένας στον άλλο και να είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε μία χείρα βοηθείας. Η δυναμική του 2021 είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ο τελευταίος χρόνος μας έκανε πιο δυνατούς. Δείξαμε στους εαυτούς μας και στους άλλους τι σημαίνει να προσαρμοζόμαστε και να αναπτύσσουμε τις επιχειρήσεις μας μέσω της τεχνολογίας, όταν δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε δια ζώσης. Βρήκαμε την εσωτερική δύναμη και την ικανότητα να ενωθούμε με έναν τρόπο που έμοιαζε καινούργιος και διαφορετικός. Εφοδιασμένοι με αυτά τα νέα εργαλεία και μια φρέσκια νέα χρονιά, μπορούμε να φτάσουμε σε νέα ύψη και να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα. Ποτέ ξανά δεν ήμασταν πιο έτοιμοι να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χτίσουν μια πιο ουσιαστική ζωή γεμάτη νόημα. Μαζί, ξέρω ότι θα κάνουμε ιστορία στη Forever και θα μεγαλώσει η οικογένειά μας μέσω της αγάπης, της ενσυναίσθησης και του κοινού μας ενθουσιασμού  για ένα υπέροχο μέλλον που είμαστε τυχεροί να δημιουργούμε μαζί.

Rex Maughan

CEO, Forever Living Products