ΑΡΘΡΑ

Αξιοποιείστε τα προϊόντα που έχουν κερδίσει βραβεία στην επιχείρησή σας!

Σε όλους αρέσει να κερδίζουν και η Forever δεν αποτελεί εξαίρεση!

Είμαστε κατενθουσιασμένοι που μπορούμε και προσθέτουμε κι άλλα βραβεία στην συλλογή μας όσο περνούν τα χρόνια.

Τον Μάιο κερδίσαμε πέντε ακόμη βραβεία από τα οποία τα τέσσερα προήλθαν από τα Global Make-up Awards 2021.

Τόσο το Forever’s Aloe Liquid Soap όσο και το Instant Hand Cleanser κέρδισαν το Χρυσό Βραβείο στις αντίστοιχες κατηγορίες και το Sonya Soothing Gel Moisturizer πήρε το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Best Moisturizer.

Είμαστε επίσης εξαιρετικά περήφανοι που γιορτάζουμε το ΠΡΩΤΟ μας Επιχειρηματικό Βραβείο κερδίζοντας την αργυρή διάκριση στο Best UK Beauty Brand. Αποτελεί περίτρανη απόδειξη και υποστήριξη της καινοτομίας της Forever, της δέσμευσης για ποιότητα και αγνότητα σε ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της.

Επιπλέον, η Forever’s Aloe Bio-Cellulose Mask κέρδισε το Αργυρό στα Beauty Bible Awards 2021 στην κατηγορία Best Sheet Mask.

Το Beauty Bible κάνει πραγματικές δοκιμές προϊόντων σε επιλεγμένες γυναίκες εδώ και 25 χρόνια και τα βραβεία τους απονέμονται στα καλύτερα προϊόντα περιποίησης δέρματος, περιποίησης σώματος, περιποίησης μαλλιών, αντηλιακών και μακιγιάζ, σύμφωνα με την ψηφοφορία των γυναικών που συμμετέχουν στη χρήση των προϊόντων.

Με προϊόντα που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικίες ή περιποίησεις σώματος που προσδίδουν πραγματικά αποτελέσματα, η Beauty Bible ζητά από τους χρήστες να τα δοκιμάσουν στο μισό του σώματος / προσώπου για να παρατηρήσουν τις βελτιώσεις.

Οι βαθμολογίες – όπως είχαμε δει και στο παρελθόν αρκετές φορές- ήταν και πάλι απίστευτες, με συνέπεια, και με νούμερα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Τα σε βάθος σχόλια των δοκιμαστών σας λένε επίσης όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διαμορφώσετε την απόφασή σας για το αν θα αγοράσετε ένα προϊόν ή όχι. Αναμένουμε σύντομα περαιτέρω σχόλια από την ομάδα Beauty Bible σχετικά με την πολυβραβευμένη μάσκα Aloe Bio-Cellulose τα οποία θα σας ανακοινώσουμε όταν γνωρίζουμε περισσότερα!

Το βραβείο είναι μια ισχυρή υποστήριξη από ανεξάρτητο τρίτο μέρος σχετικά με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα στην αγορά από άλλες εταιρείες. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τα καταπληκτικά προϊόντα της Forever, δεν θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά που έχει βραβευτεί;