ΑΡΘΡΑ

Πολλοί από εμάς που δοκιμάσαμε κάτι καινούργιο  ή αλλάξαμε εντελώς κατεύθυνση ήταν επειδή πολλά από τα πράγματα στη ζωή μας δεν πήγαιναν όπως ελπίζαμε. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό. Εξάλλου, όπως με έχετε ακούσει να λέω, αν κάτι δεν σας κάνει να χαμογελάτε, αλλάξτε το.

Ωστόσο, θέλω να μιλήσω για τη σημασία του σχεδιασμού μιας νέας πορείας κάθε φορά, ακόμα και όταν η ζωή πηγαίνει ακριβώς όπως την είχατε σχεδιάσει. Τα τελευταία 43 χρόνια, έχω δει τους Forever Business Owners να φτάνουν στο σημείο όπου τους καταπίνει μια βολική ρουτίνα. Μπορούν να ξυπνούν κάθε μέρα, να κάνουν το ίδιο πράγμα και να γνωρίζουν ότι η επιχείρησή τους θα συνεχίζει με σταθερό ρυθμό.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ  Η΄ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ,

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Είναι μια πραγματικότητα που μπορεί να είναι οικεία σε όλους μας. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, γιατί πρέπει να αισθανθεί κανείς την ανάγκη να κάνει κάτι διαφορετικό; Είναι λογικό να αλλάζουμε τα πράγματα όταν τα σχέδιό μας δεν πάνε καλά – αλλά γιατί να προχωρήσουμε σε μια αλλαγή όταν όλα λειτουργούν όπως ακριβώς σχεδιάστηκαν;

Θεωρώ ότι όταν η ζωή σας ευδοκιμεί και τα πράγματα πάνε υπέροχα, είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια αλλαγή και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Γιατί; Επειδή οι μετοχές είναι χαμηλά  και ίσως να διαπιστώσετε ότι μια μικρή αλλαγή μπορεί να πάει τα πράγματα από το καλό στο καλύτερο σε χρόνο μηδέν.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στη ζωή ή με το τι είστε παθιασμένοι, τα πράγματα μπορούν πάντα να γίνουν καλύτερα. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν το κάνετε. Γι ‘αυτό προσπαθώ να μην αφήσω τον εαυτό μου να νιώσει πολύ άνετα. Ποτέ μην αφεθείτε στην  μετριότητα. Η Forever ευλόγησε τη ζωή μου περισσότερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Μου επέτρεψε να ταξιδέψω στον κόσμο, να γνωρίσω τόσους πολλούς από εσάς και να δώσω μια ευκαιρία σε ανθρώπους σε περισσότερες από 160 χώρες.

Υπήρξαν πολλές στιγμές στην πορεία που θα μπορούσα να καθίσω και να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα. Ωστόσο, αντίθετα, πάντα προσπαθούσα να προσθέσω ένα ακόμη πράγμα στη μέρα μου ή να το πιέσω λίγο πιο πολύ και να ακολουθήσω μια διαφορετική προσέγγιση. Αυτό με βοήθησε να έχω πάντα κίνητρο, να προσαρμόζομαι και να κοιτάζω τα πράγματα από κάθε οπτική.

Γνωρίζω ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει κι εσάς, είτε βρίσκεστε εκεί όπου θέλετε να είστε με την επιχείρησή σας, είτε ψάχνετε για  κάτι περισσότερο. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, ελπίζω να ανακατέψετε λίγο την τράπουλα. Δοκιμάστε ένα νέο προϊόν. Κάντε μια βόλτα σε ένα μέρος της πόλης που σπάνια επισκέπτεστε. Ίσως θα συναντήσετε μερικούς νέους φίλους για να συστήσετε την ευκαιρία της Forever. Δώστε αυτό το επιπλέον 1% κάθε μέρα.

Είναι οι μικρές αλλαγές που προσθέτετε για να κάνουν όλη τη διαφορά στην επιχείρησή σας. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα της δικής σας ρουτίνας!

Rex Maughan

CEO, Forever Living Products