ΑΡΘΡΑ

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος και νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε, ότι ήταν μια χρονιά σαν καμία άλλη. Αντιμετωπίσαμε απροσδόκητες περιστάσεις και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε έναν νέο τρόπο ζωής. Αλλά όπως κάθε μεγάλη πρόκληση, βοήθησε πολλούς από εμάς να γίνουμε πιο δυνατοί.

Καθώς πλησιάζουμε σε μια ακόμη νέα χρονιά, βλέπω αυτή τη δύναμη σε τόσους πολλούς από εσάς. Έχουμε ακούσει τόσες πολλές ιστορίες FBO σε όλο τον κόσμο που έμειναν πιστοί στο όραμά της Forever και δυνάμωσαν τις επιχειρήσεις, τις σχέσεις τους και τους εαυτούς τους. Σας προτείνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους αλλάξατε κι εσείς προς το καλύτερο.

ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Η ΖΩΗ ΣΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Είστε ένας από τους πολλούς FBO που πετύχατε ένα ρεκόρ για την επιχείρησή σας φέτος προσαρμόζοντας την στις προκλήσεις; Αγκαλιάσατε την τεχνολογία για να μείνετε σε επαφή με τα μέλη της ομάδας και να προσθέσετε περισσότερα άτομα στην επιχείρηση; Ίσως γίνατε πιο δυνατοί συναισθηματικά και εξοπλιστήκατε  για να προχωρήσετε μπροστά σε αυτά που θα φέρει η ζωή. Είναι μια καταπληκτική ικανότητα να βλέπεις φως στο τούνελ και να συνειδητοποιείς  ότι οι σημερινοί αγώνες ανοίγουν το δρόμο για τις αυριανές ευκαιρίες.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς θα μας φέρει ο επόμενος χρόνος. Αλλά ό, τι κι αν συμβεί, είναι εύκολο να δούμε τις δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή. Εάν οι απροσδόκητες προκλήσεις που βιώσαμε το 2020 μας δίδαξαν κάτι, είναι να εκτιμήσουμε περισσότερο κάποια  πράγματα όπως – ελευθερία, ευελιξία, φίλοι, οικογένεια και υγεία – είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Γι ‘αυτό όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερη αποφασιστικότητα.

Είδα ότι πολλοί από εσάς πλημμυρίσατε με ευγνωμοσύνη για τις ευλογίες που σας χάρισε η ζωή ακόμα και μέσα από τις πιο σκοτεινές μέρες. Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που βρήκατε νέους τρόπους για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ισχυρή. Είμαι ευγνώμων σε όσους βρήκαν κάποιον που αγωνιζόταν ή δεν ήταν σίγουρος για το μέλλον του και του πρόσφεραν έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός. Οι άνθρωποι τώρα περισσότερο από ποτέ αναζητούν την ευκαιρία που προσφέρει η Forever.

Μόλις αρχίσαμε να ξεκλειδώνουμε τις δυνατότητες του τι μπορούμε να κάνουμε μαζί ως μέρος της Forever. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει τα προϊόντα μας ή δεν έχουν ακούσει για το πώς η ευκαιρία μας μπορεί να τους βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους.

Τώρα είναι η σειρά σας να γίνετε το φως σε άτομα που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις. Βοηθήστε τους άλλους να βρουν αυτή την πηγή δύναμης και ευγνωμοσύνης που σας έκανε πιο δυνατούς. Όταν όλοι προχωρούμε μαζί με μια ανοιχτή καρδιά και ένα πνεύμα δοτικότητας, δεν υπάρχει όριο στο πόσες ζωές μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο.

 

Rex Maughan

CEO, Forever Living Products