ΑΡΘΡΑ

Είχατε ποτέ κάποια από αυτές τις μέρες, που πείσατε τον εαυτό σας να αναβάλλετε κάποιες από τις δουλειές που έπρεπε να κάνετε; Ίσως είχατε πει στον εαυτό σας κάτι σαν, “Θα το κάνω σε λίγες ώρες όταν θα έχω το  κίνητρο.” Στη συνέχεια, οι λίγες ώρες μετατρέπονται στο αύριο και προτού το συνειδητοποιήσετε, οι μέρες περνούν και εξακολουθείτε να έχετε αυτά τα μικρά καθήκοντα να εκκρεμούν.

Ένα πράγμα που έχω μάθει σχετικά με αυτήν την επιχείρηση είναι ότι για κάθε λεπτό, ώρα ή ημέρα που αναβάλλετε κάτι, επιβραδύνετε την ορμή σας – και η ορμή είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας ως Forever Business Owner.

Κάθε ενέργεια που κάνετε για την επιχείρησή σας σας ωθεί στην επόμενη, αλλά ο χρόνος που αφιερώνετε περιμένοντας να κάνετε κάτι θα καθυστερήσει μόνο τα επιτεύγματά σας και θα αφήσει πίσω στους στόχους σας. Στην πραγματικότητα, έρευνες δείχνουν ότι η αναβλητικότητα εξαντλεί την ενέργεια και οδηγεί σε συναισθήματα άγχους και στρες. Μπορεί να γίνει φαύλος κύκλος. Δεν κάνετε τίποτα. Νιώθετε ενοχές. Αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Αισθάνεστε αβοήθητοι για να επανέλθετε.

Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που μπορείτε να μάθετε ως Forever Business Owner είναι να κάνετε κάθε στιγμή να έχει αξία. Δεν θα θέλετε πάντα να παρακολουθείτε αυτά τα email ή να κάνετε αυτές τις δέκα τηλεφωνικές κλήσεις. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μόλις ξεκινήσετε, θα νιώθετε καλύτερα και γεμάτοι ενέργεια κάθε λεπτό. Αυτή η έλλειψη κινήτρων θα εξαφανιστεί.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους και αρχίζουμε να ανυπομονούμε για το 2021, θέλω να δεσμευτείτε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας. Ξεκινήστε γράφοντας το προσωπικό σας όραμα. Αν επρόκειτο να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μέρα, τι θα μπορούσατε να πετύχετε σε λίγες εβδομάδες, μήνες ή καθ ‘όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους; Θα επιτύχετε το Eagle Manager; Θα μεγαλώσετε το downline σας; Ίσως τελικά να αφιερώσετε τον χρόνο για εκείνες τις διακοπές που ονειρευόσασταν.

Χρησιμοποιήστε αυτό το προσωπικό όραμα για να προγραμματίσετε τις εργασίες σας. Προσπαθήστε να πετύχετε κάτι κάθε μέρα και θα δείτε ότι η ορμή θα μεγαλώνει όσο συνεχίζετε. Μια επιτυχία ανοίγει το δρόμο για την επόμενη. Αυτό κάνει το ταξίδι μας στην Forever τόσο ξεχωριστό.

Το να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορτώσετε τον εαυτό σας με μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Ορίστε βραχυπρόθεσμους στόχους που γνωρίζετε ότι μπορείτε να πετύχετε σε μια μέρα ή μια εβδομάδα. Διατηρήστε αυτούς τους στόχους συγκεκριμένους. Αντί να πείτε, θα περάσω τέσσερις ώρες για την επιχείρησή μου σήμερα, δεσμευτείτε να παρακολουθήσετε τους πελάτες σας και να απαντήσετε σε όλα τα μηνύματά σας. Δεσμευθείτε να πραγματοποιείτε μόνο πέντε ή δέκα τηλεφωνήματα σε μια μέρα. Όλοι αυτοί οι μικροί, διαχειρίσιμοι στόχοι προστίθενται με την πάροδο του χρόνου και βοηθούν την επιχείρησής σας να προχωρήσει.

Πάνω απ ‘όλα, μην ξεχνάτε ποτέ γιατί είστε μέλος της οικογένειας Forever. Είστε στη δουλειά για να βελτιώσετε τις ζωές σας και να βοηθήσετε τους ανθρώπους να βρουν την ελευθερία και την ισορροπία που χρειάζονται. Η δυναμική σας δεν αφορά μόνο την προσωπική σας ανάπτυξη, αλλά να βοηθήσετε κι άλλους να αναπτυχθούν και να δουν πώς μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους με τη σειρά τους. Η επιτυχία τους τροφοδοτεί το μέλλον σας καθώς και το δικό τους. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να ξυπνάτε κάθε πρωί με μια αίσθηση σκοπού, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να πετύχετε τόσα πολλά αν αδράξετε την κάθε στιγμή και την κάνετε να μετράει.

 

Gregg Maughan

PRESIDENT, Forever Living Products